Voor wie

Bij Zorgcollectief Nederland streven we ernaar om ondersteuning te bieden aan een diverse groep mensen die behoefte hebben aan ambulante hulpverlening. Onze diensten zijn gericht op individuen die op zoek zijn naar professionele begeleiding en ondersteuning in hun persoonlijke groei, herstel en welzijn.

Volwassenen: Onze ambulante hulpverlening is beschikbaar voor volwassenen van alle leeftijden. Of je nu te maken hebt met mentale gezondheidsproblemen, verslavingsproblematiek, stress, of andere uitdagingen, wij zijn er om je te ondersteunen.

Jongvolwassenen vanaf 18 jaar: Voor jongeren vanaf 18 jaar die te maken hebben met moeilijkheden thuis, op school, of in hun sociale omgeving, bieden wij  begeleiding en ondersteuning. Onze ervaren professionals zijn er om jongeren te helpen bij het ontwikkelen van vaardigheden, het omgaan met emoties en het vinden van passende oplossingen voor hun uitdagingen.

Mensen met Specifieke Behoeften: We begrijpen dat iedereen uniek is en specifieke behoeften heeft. Daarom bieden wij maatwerkondersteuning aan mensen met diverse achtergronden, culturen, en levensomstandigheden. Ons doel is om aan te sluiten bij jouw individuele behoeften en doelen.

Om in aanmerking te komen voor onze ambulante hulpverlening, dien je te beschikken over een PGB (Persoonsgebonden budget) vanuit de WLZ (Wet langdurige zorg) of de WMO (Wet maatschappelijke ondersteuning). In sommige gevallen kunnen wij ondersteunen in de aanvraag hiervan. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Ongeacht jouw achtergrond,of situatie, bij Zorgcollectief Nederland ben je welkom voor professionele  ambulante hulpverlening.